Limarija

Nudimo sve vrste sustava odvodnje od različitih materijala, u različitim bojama. Naš standardni program obuhvaća polukružni sustav odvodnje dimenzija 25, 28 i 33 cm, koji su Vam uvijek dostupni na zalihi. Prema narudžbi, a po vašoj želji dobavljamo i druge dimenzije i dužine. Možete naručiti i kompletan sustav odvodnje u kvadratnoj izvedbi.
Uz standardne limarske proizvode nudimo i širok spektar dodatnih elemenata, koji omogućuju bolje i lakše rješenje pri izvedbi odvodnih sustava. Prije svega su to bočni nastavci za žljebove, sprave za lišće, žica za zaštitu od ptica itd..
Širok izbor materijala za pričvršćivanje obuhvaća čitav asortiman zakovica, vijaka te pričvrsnih elemenata za različite tipove krovišta. Od različitih materijala (inox, pocinčani) te u različitim bojama.

Pocinčani lim različitih, boja, debljina i širina, različite kakvoće. Naš standardni limarski program obuhvaća lim u kolutu dimenzija od 0.50 / 0.55 x 1000/1250 mm, DX 51/DX 52 kakvoće, s 275 g/m2 cinka. Po želji možemo lim dobaviti u različitim širinama, a nudimo i mogućnost nabave u ravnim pločama.

Bakreni lim različitih debljina i širina. Po posebnim željama dobavljamo već obrađeni, odnosno patinirani lim. Osnovni program obuhvaća bakreni lim debljine 0.55 -0.60 mm i širine 650/1000 mm. Navedene širine dobavljive i u različitim debljinama. Po posebnoj želji možemo limove razrezati i na različite širine.

Cinkotit lim različitih debljina – standardna 0.7 te 0.8 mm, širine 1000 mm – po želji i širine prema narudžbi.

Natur aluminij  osnovni program aluminij debljine 0.7 te 0.8 i širine 1000/1250 mm. Prema narudžbi dobavljamo i druge dimenzije. Aluminijski lim dostupan je i u bojanim varijantama (jednostrano ili obostrano) prema navedenim dimenzijama.